Isabell var ett tryggt stöd under hela planeringsprocessen där vi hade regelbundna möten där hon kom med idéer och såg till att vi fixade saker i rätt tid. Varken jag eller min fru var insatta i bröllopsvärlden och hade svårt att hitta inspiration, men med Isabells hjälp hittade vi fram till vad vår målbild var.

Tack vare detta och att vi valde att ha Isabell på plats under hela bröllopsdagen gjorde verkligen att vi kunde slappna av och bara njuta. Hon är väldigt professionell med glimten i ögat, och så många av våra gäster sa efteråt att allt var så välkoordinerat under hela dagen.

Isabell hjälpte också vårt toastpar med tips och råd, vilket gjorde de tryggare i sin roll.

Vi hade utan tvekan aldrig fått en så lyckad och fin bröllopsdag utan Isabell, vi är så tacksamma!

Annelie & Eric

29 juli 2023

Vi är så glada att du Isabell var en del av vår stora dag.
För oss har det varit jättekul att planera mycket själva, men att kunna ha dig som bollplank och stöd i planeringen har varit guld värt.  Alla borde ha dig på sin bröllopsdag, speciellt när en av tärnorna skvallrar om att bruden är hungrig och ett två tre så är där snacks på plats.
Att anlita dig så vi bara kunde njuta, är bland det bästa vi gjort. 
 
Vår dag blev så mycket mer än vad vi kunnat drömma om och vi rekommenderar dig till alla som ska gifta sig!

Johanna & Sebastian

13 Augusti 2022

När vi bestämde för att gifta oss ville vi göra allt på egen hand men vi fick snabbt höra om dig från en bekant och vi bokade ett första möte. Vi är oerhört nöjda att vi valde helkoordineringen. Vi fick många tips och tricks på vägen av dig och du har verkligen varit vår stöttepelare hela vägen. Vi insåg inte hur viktigt det var att ha en koordinator förrän efter bröllopet. Vi hade aldrig klarat av att fixa de små problem som uppstod. Låt oss inte glömma limen som vi glömde köpa . Vi vet att ett juggebröllop inte är den lättaste utmaningen men vi vill verkligen höja dig till skyarna för ett exemplariskt arbete för vi hade aldrig fått ihop det utan dig. Du styrde upp dagen och såg till så att allt flöt på bra och vi kände oss lugna och kunde släppa den största stressen. En koordinator som dig borde alla ha då du både är positiv, lugn, glad och väldigt organiserad. Vi kommer alltid vara tacksamma för allt du gjort för oss.

Elvis & Emina

25 maj 2022

Vi hade Isabell med oss hela vägen från planeringen till vår stora dag. Hon fanns där som ett bollplank och kom med så mycket bra tips och idéer. Inte bara det, hon var en stor trygghet och ett lugn för mig, Sahra, som skötte all vår bröllopsplanering. Hon lyssnade på vad vi ville och när vår bröllopsdag väl kom, blev den över all förväntan. Den var helt perfekt, i minsta detalj! Isabell var med oss i 12 timmar och hon roddade verkligen skeppet i hamn, med ett leende på läpparna. Vi kan varmt rekommendera Isabell som bröllopskoordinator och att ni gör plats i er budget för henne.
Vi vågar lova, ni kommer inte ångra er. Hon är grym!

Sahra & Tony

16 Oktober 2021

Isabell var väldigt flexibel och tillgänglig under planeringens gång. Hon bidrog alltid med olika alternativ för att vi som par skulle kunna hitta den perfekta alternativet just för oss. Utöver detta är hon väldigt lösningsorienterad och lyckades finna olika sorters lösningar under situationer som uppstod under planeringen. Isabell var en stor trygghet både under planeringen och själva bröllopsdagen.

Det bästa med Isabell var den personliga servicen. Hon är en bra lyssnare och tog hänsyn till alla våra önskemål och alla detaljer. Hon var en stor del av bröllopet vilket vi är MYCKET glada för!

Chris & Mey

4 September 2021

”Utan dig hade vi inte klarat oss!
Kanske låter klyschigt men ni ska veta att det är så sant!

Isabell hjälpte oss med i princip allt som hade med bröllopet att göra. Hon kom med så många helt fantastiska idéer och vi är så glada att vi fick tag i just henne . Hon hjälpte inte bara oss med själva bröllopsdagen, hon fick även oss att hålla lugnet månaderna innan och under hela bröllopshelgen! Vi skulle rekommendera henne till alla framtida brudpar, det hade helt enkelt inte gått utan henne. Hon är helt fantastisk.

Rebecca & David

14 Augusti 2021

Isabell hjälpte oss med de allra största sakerna, så som planering, men också de allra minsta sakerna, så som att dubbelkolla hur vi mådde under dagen, eller springa och leta upp saker när ingen annan hade tid och sätta på musiken till vigseln. Det är svårt för mig att beskriva hur värdefull Isabell var för oss denna dagen, men jag hoppas att jag lyckas få någon att förstå, för jag vågar lova att om ni bokar henne så är de det bästa ni gjort.

Izabella & Malik

3 oktober 2020

Att gifta sig är något av det största som man gör i sitt liv! Vi hade turen att träffa Isabell i ett tidigt skede av vår bröllopsplanering. Hon var lyhörd, driven och hade massor av sprudlande idéer samt ett realistiskt tänkande. Tack vara hennes hjälp kunde vi slappna av och njuta av vår bröllopsdag till fullo!

Julia & Niclas

28 september 2019

Say yes to the dress event.
Jag & mina tärnor fick en dag vi sent glömmer. Vi möttes av bubbel, goodie bags, ett vackert uppdukat bord med diverse drycker och godsaker & inte minst av allt en fotograf som dokumenterade denna magiska dag med fantastiska bilder! Allt var så vackert och Isabell var så sjukt professionell. Rekommenderar alla som ska gifta sig att låta Isabell ta hand om er en dag, ni kommer inte att ångra er!

Malin

Blivande brud 2021

Isabell är lyhörd och lösningsorienterad. Har ett strukturerat förhållningssätt som skalar av det mesta av oro och stress inför bröllop. Dessutom väldigt positiv och glad för att man ska känna att oavsett vad som händer så kommer det bli bra och Isabell är stöttepelare för att man ska kunna slappna av.  Varma rekommendationer för Er som tänkt att ha en bröllopskoordinator, Isabell är helt rätt val!

Teodora & Daniel

Toastmaster konsultation 2020