W Weddings är ett bröllops- och evenemangsplanering företag. Vi hanterar all logistik och arbetar tillsammans med er för att utforma ett evenemang som är vackert och personligt. Med många bra relationer med leverantörer kan vi garantera att dagen flyter på som planerat. Vi utgår från Svedala, reser runt i hela Sverige.
Som planerare är vårt mål att minska den stress och frustration som ibland följer med bröllops- och evenemangsplanering. Vi hanterar schemaläggning, logistik, koordination, e-post, telefonsamtal och allt däremellan så att du inte behöver. Vi erbjuder våra kunder ett utrymme att skratta, le, känna sig inspirerade och njuta av varje ögonblick av planeringsprocessen såväl som deras bröllopsdag. Bröllopskoordinator för W Weddings brinner för att planera/skapa bröllop och evenemang där stil möter kreativitet.

Isa

Isabell Wiking - Grundare av W Weddings

Planerare. Koordinator. Kreativ. Lyhörd. Strukturerad. Mamma. Fru. Vän.

5 Snabba om mig:

✔️ Gift med Mikael och har två pojkar på snart 7 och 5 år.
✔️ Tittar gärna på komedier och action filmer
✔️ Har spelat fotboll på elitnivå
✔️ Klarar inte en dag utan Pepsi Max
✔️ En ”sucker” för ballader och lever ut som artist när jag sitter själv i bilen.

Nyfiken och vill veta mer om hur jag som bröllopskoordinator kan hjälpa dig i planeringen av ditt drömbröllop? Kontakta mig!

Varför anlita en bröllopskoordinator från W Weddings?

De flesta som planerar att gifta sig har heltidsjobb och en del har redan bildat familj och har helt enkelt inte tiden att lägga ner för att planera sitt drömbröllop. Många har inte planerat något stort event förut och ändå förväntas man veta allt och kunna koordinera allt. Det är lätt att fastna i alla ”måsten” och det som blir ”måsten” är oftast de delar som man helt enkelt inte tycker är lika roligt. Det kan vara att sätta en budget, hitta leverantörer eller att skriva körschema. Vad som kan underlätta i processen är att ha med ett proffs i form av en bröllopskoordinator som hjälper er i er planering och som kan göra allt det som ni tycker är mindre kul. Men också ha någon med på resan som ni kan bolla idéer med.

När ni har bokat en bröllopskoordinator från W Weddings gör vi planeringen stressfri, rolig och som ett team. Inget bröllop är det andra likt, det är inte heller kärlekshistorien bakom. Vilket gör varje bröllop unikt och speciellt. Vi som koordinatorer är kreativa, lyhörda och vågar tänka utanför boxen. På så sätt kan vi garantera att ert bröllop kommer bli unikt och precis som ni föreställt er.

Ingen fråga eller bröllop är för litet eller för stort för oss. Varje bröllop är en ära att få vara delaktig i och vi garanterar att vi gör allt för er innan, vägen till och under ert bröllop.

Varmt välkommen att höra av er till oss på W Weddings.
Kram Isabell Wiking