ETT HELT NYTT SÄTT ATT LYSA UPP FESTEN!
Rent  Kostnadseffektivt  Kreativt Brandsäkert

BARA DIN FANTASI SÄTTER GRÄNSER
Liten och diskret komposition, överdådig lyx eller något däremellan, det är helt upp till dig. Vi har ljusstakar i alla former och cylindrar som är upp till 80 cm höga för att uppfylla din exakta vision.

PRIORITERA SÄKERHETEN
Lyckade tillställningar handlar om glada gäster som har roligt och skapar minnen. Det händer att ljus välter, men det gör inget! Våra ljus slocknar automatiskt när de vänds upp och ner och lämnar inga spår där de spills

STORLEKAR OCH PRISER
Vi erbjuder ett brett sortiment av glascylindrar som kan kombineras på olika sätt beroende på om de ska dekorera borden eller tillexempel altaret vid vigseln. Inte säker på vilka storlekar du vill ha? Berätta mer om din vision och tillställning så hjälper vi dig med en komposition och räknar ut hur många cylindrar du behöver och vilka storlekar som passar bäst.

Nedan kan du se exempel på kompositioner med ljuscylindrar.

 

Dekorera borden med ljuscylindrar från Gerda Decor.
På bilden ser ni ljuscylindrar i tre olika storlekar. 30 cm, 25 cm och 15 cm höga.Blommorna pryder bordet och skapar en elegant look. Ljusens veke klipps enligt den tid som ljusen ska brinna. Ni behöver därför inte byta ut veke under kvällens gång.

Denna uppsättning som bordsdekoration är mycket populär i både eleganta slottsmiljöer och lantliga.

Pris: fr. 200kr/bord

Altare, Honnörsbord och Skyltar.
Det finns en mängd olika användningsområden för dessa ljuscylindrar. Vill ni öka känslan i entrén in till lokalen? Få en snygg inramning vid altaret i kyrkan eller vid honnörsbordet? Eller låta ljuscylindrarna pryda era skyltar?

Det finns inget område under ert bröllop där ljusen inte passar in. Storlekarna vi rekommenderar vid altare, honnörsbord och skyltar är högre. Här rekommenderar vi storlekar från 80 cm och ned. Antalet är helt beroende på hur ”maffigt” ni önskar att det blir.

På bilden ser ni storlekarna: 50 cm, 30cm och 25 cm. En sådan uppsättning med fem ljus som på bilden ligger på pris fr. 400kr

Längre ned ser ni fler bilder där vi har använt dessa ljuscylindrar. För mer inspiration gå in på @Wiking.brollopskoordinator på Instagram.